Termeni si Conditii & Confidentialitate

Ai nevoie de ajutor? Mergi catre pagina de Suport

Termeni si Conditii

 

Acesta este un document legal. Toti clientii ChemiCloud Company SRL ( "ChemiCloud") sunt obligati sa respecte acest contract! Va rugam sa il cititi cu atentie.

Trebuie sa cititi si sa fiti de acord cu toti termenii din acest document inainte de a utiliza serviciile noastre. Prin utilizarea lor sau continuarea utilizarii serviciile ChemiCloud, sunteti de acord automat cu termenii acestui document!

Ce este acest acord?

Acordul de mai jos este un acord legal intre ChemiCloud si toti clientii nostri. Daca utilizati orice serviciu furnizat de catre sau afiliat cu ChemiCloud, sunteti obligat prin lege de acest acord. Cititi-l cu atentie inainte de a semna si asigurati-va ca intelegeti si ca sunteti de acord cu toate partile. Folosirea serviciilor noastre presupune acordul cu acest contract!

Intrebari?

Orice intrebari cu privire la acest acord ar trebui sa fie trimise la departamentul de vanzari ChemiCloud inainte de a semna pentru serviciile noastre.

Partile contractante

Prezentul document reprezentand Termenii si Conditiile de Utilizare, este Contractul de Furnizare Servicii de gazduire pe servere virtuale, denumit in continuare "TCU".

Prezentul TCU este incheiat intre dumneavoastra (numit in continuare "dvs", "al dvs." sau "beneficiar") in calitate de beneficiar si S.C. CHEMICLOUD COMPANY SRL S.R.L (numit in continuare "nostru", "al nostru", "CHEMICLOUD" sau "furnizor") in calitate de furnizor de servicii de gazduire (gazduire de tip shared, servere virtuale sau servere dedicate). Folosirea serviciilor noastre constituie subiectul prezentului contract (TCU).

S.C. CHEMICLOUD COMPANY S.R.L, cu sediu social in Piatra Neamt, judetul Neamt, Romania, este inregistrata la Oficiul Registrului Comertului, sub numarul J27/871/2016 avand Codul Fiscal 36582015, reprezentata de d-na Bistriceanu Valentina. S-a incheiat prezentul Contract, ale carui prevederi si clauze, convenite in virtutea dreptului libertatii contractuale, au fost stabilite prin acordul nostru comun si cu respectarea legii. Prezentul contact (TCU) serveste ca baza legala pentru toate serviciile furnizate de CHEMICLOUD COMPANY S.R.L.

CHEMICLOUD COMPANY S.R.L isi rezerva dreptul de a modifica, schimba, inlatura sau adauga termeni si conditii prezentului TCU, incluzand, dar nelimitandu-se la acestea: termeni, amenzi / taxe aplicabile, politici de functionare, utilizare / comportament al clientilor in raport cu imaginea, CHEMICLOUD COMPANY S.R.L. CHEMICLOUD COMPANY S.R.L poate beneficia de acest drept fara notificari sau instiintari prealabile. Indiferent de comunicarile / instiintarile anterioare, utilizarea continua a serviciilor reprezinta acordul Dvs. asupra acestor modificari. Verificarea periodica a modificarilor si schimbarilor intervenite in prezentul TCU, precum si corectitudinea datelor furnizate de Dvs. sunt in intregime responsabiliatea Beneficiarului.

Intrucat ChemiCloud detine, distribuie si ofera diverse produse si servicii pentru efectuare de afaceri pe Internet, servicii de web-hosting , licentiere cPanel si toata gama de servicii ChemiCloud (denumite in continuare in mod colectiv "Servicii ").

1. Serviciile ChemiCloud

ChemiCloud este de acord sa furnizeze Clientului Serviciile convenite intre ChemiCloud si Client, selectate de Client in baza de date a clientilor ChemiCloud care este specificata la www.chemicloud.com.

2. PLATA SI FACTURARE

2.1 ChemiCloud va emite facturi proforme pe baza carora va trebui sa achitati contravaloarea Serviciului contactat. Frecventa de facturare o veti alege dumneavoastra, initial prin intermediul formularului de comanda, iar apoi printr-o solicitare adresata departamentului Plati in scris prin transmiterea unui tichet din aria de client sau prin fax.

2.2 Clientul este responsabil pentru toate activitatile si cheltuielile rezultate din utilizarea Serviciilor. Clientul este de acord sa plateasca toate taxele, tarifele de bandwidth, taxele de conectare, suprataxele si alte cheltuieli suportate de catre client si stabilite in declaratia lunara de facturare. In cazul unei incalcari a securitatii, Clientul va ramane raspunzator pentru orice utilizare neautorizata a Serviciilor pana cand Clientul notifica ChemiCloud prin trimiterea unui e-mail la sales@chemicloud.com cu informatiile de cont.

2.3 Ratele curente pentru utilizarea Serviciilor pot fi obtinute de pe site-ul nostru web la adresa www.chemicloud.com. ChemiCloud isi rezerva dreptul de a modifica taxele, suprataxele sau sa instituie noi taxe, in orice moment. In plus, din timp in timp, ChemiCloud poate lansa oferte speciale, care se reflecta in scrisoarea de confirmare trimisa catre client la inscriere. In cazul in care ChemiCloud nu primeste suma totala a soldului contului de serviciu al clientului, ChemiCloud poate suspenda si / sau sa desfiinteze contul Clientului imediat, fara o notificare ulterioara a Clientului.

2.4 Toate serviciile de hosting se reinnoiesc automat. Clientul poate renunta la reinnoire automata printr-un email la billing@chemicloud.com.

2.4 Politicile de garantare a banilor inapoi si de rambursare

Garantia banilor inapoi de 30 de zile se aplica numai urmatoarelor servicii:

- Web Hosting

- Reseller Hosting

- WordPress Hosting

Garantia banilor inapoi de 15 de zile se aplica numai urmatoarelor servicii:

- Cloud VPS hosting

Retineti ca perioada de 15/30 zile se termina exact la 15/ 30 de zile de la data la care contul a fost activat initial (nu in ziua in care ordinul a fost plasat). Aceasta nu este valida pentru reinnoirile de servicii. Garantia banilor inapoi este invalida daca contul dvs. incalca Termenii si conditiile noastre, Contractul de servicii sau oricare dintre politicile noastre in vigoare. Taxele de instalare sunt nerambursabile. Serviciile externe, cum ar fi, dar fara a se limita la, adrese IP dedicate, instalare, taxe etc. sunt nerambursabile.

In afara de Garantia banilor inapoi, ChemiCloud nu are nici o alta politica de restituire a banilor. Cu toate acestea, de la caz la caz si la propria sa discretie, ChemiCloud poate acorda o rambursare pro-evaluata unui client.

Creditele de servicii emise pentru conturi nu sunt eligibile pentru restituire si vor ramane in cont timp de doi (2) ani de la anularea ultimului cont de hosting. In cazul in care creditul de serviciu nu este utilizat in acest interval de timp, declarati prin prezenta ca serviciul de credit se pierde, sunteti de acord sa eliberati ChemiCloud de orice responsabilitate pentru ne utilizarea unor astfel de credite de serviciu.

RESPONSABILITATILE SI DREPTURILE CHEMICLOUD

3.1 Mijloace de performanta. Prin prezenta ChemiCloud va furniza Clientului cu serviciile ChemiCloud de hosting, asa cum s-a descris la www.chemicloud.com. ChemiCloud are dreptul de a controla si dirija mijloacele, modul si metoda prin care sunt prestate serviciile de gazduire. In prezent, locatiile standard pentru web, reseller, WordPress si VPS hosting sunt NewYork, SUA si Bucuresti, RO. ChemiCloud isi rezerva dreptul de a modifica locatia implicita pentru conturi la discretia sa in functie de necesitati.

3.2 Suport. ChemiCloud asigura un nivel rezonabil de suport tehnic pentru clienti sai prin e-mail sau LiveChat pe durata prezentului acord.

3.3 Garantia uptime. Serviciul oferit de chemicloud.ro garanteaza un uptime mediu al serverelor de 99.9%.

"Uptime" se refera la durata de timp in care serviciile furnizate de Chemicloud.com sunt disponibile, asa cum este masurata numai si numai de catre sistemele de monitorizare interna a Chemicloud. "Downtime" se refera la cantitatea de timp in care serviciile sunt indisponibile, masurata numai si numai de catre sistemele de monitorizare interna a lui Chemicloud. Chemicloud garanteaza ca serviciile sale de retea si conectivitate vor fi disponibile 99,9% din timp. In cazul in care un asemenea nivel de serviciu nu este furnizat, Chemicloud va credita contul dvs. cu o valoare care este determinata in graficul de mai jos, reflectând procentele de credit ale taxelor lunare platite de Dumneavoastra catre Chemicloud pentru servicii, dar nu si platile efectuate pentru oricare dintre urmatoarele produse si servicii: inregistrare nume de domeniu, licente software, taxe de adresa IP, comisioane de certificate SSL, precum si alte servicii care nu au legatura cu uptime-ul.

1. 99,1% pâna la 99,9% va avea ca rezultat un credit de: 5%

2. 98% la 99% va avea ca rezultat un credit de: 10%

3. 95% la 97,9% va avea ca rezultat un credit de: 25%

4. 90% pâna la 94,9% va avea ca rezultat un credit de: 50%

5. 89% sau mai mica va avea ca rezultat un credit de: 80%

Pentru a primi un credit, trebuie sa faceti o cerere prin trimiterea unui e-mail la billing@chemicloud.ro. Fiecare cerere in legatura cu prezentul acord trebuie sa includa datele si orele de nefunctionare, numele si adresa IP a serverului sau serverele care au avut downtime. Cererea trebuie sa fie primita de catre Chemicloud in termen de zece (10) zile lucratoare dupa incident. In cazul in care indisponibilitatea este confirmata de Chemicloud, creditul va fi aplicat in contul dvs. Chemicloud in termen de treizeci (30) de zile de la primirea cererii dvs. de credit.

Suma totala creditata intr-o anumita luna in temeiul prezentului acord, nu trebuie sa depaseasca valoarea totala a taxelor platite de catre Dvs. pentru luna respectiva pentru serviciile afectate. Creditele sunt excluse de orice taxe percepute de dvs. sau colectate de Chemicloud si sunt despagurirea unica si exclusiva in ceea ce priveste orice nefunctionare.

Downtime cauzat de oricare dintre urmatoarele cauze nu are ca rezultat nici o obligatie de a furniza de credit:

– Situatii de forta majora, in care noi nu putem avea nici o influenta, cum ar fi: razboaie, calamitati naturale, indisponibilitatea / intreruperea comunicatiilor, foc, virusi, hackeri, nefunctionarea corecta a unui software oferit de alta sursa ( scripturi gratuite, software de comert electronic sau procesator de plati online), flood, cutremure, embargouri, actiuni ale autoritatilor legale.

– Lucrari de intretinere anuntate sau in situatii critice, upgrade-uri ale serverelor.

– Probleme de DNS care nu pot fi controlate de catre ChemiCloud.

- Probleme de acces ale clientului la FTP, POP, IMAP sau SMTP.

3.4 Alte lucruri. ChemiCloud are dreptul de a efectua si licentia produse altor persoane pe durata prezentului acord. ChemiCloud poate alege sa monitorizeze electronic serviciile de gazduire si poate dezvalui orice continut sau inregistrari pentru a satisface orice lege, reglementare, sau o alta solicitare guvernamentala sau de a exploata in mod corespunzator serviciile de gazda si de a proteja clientii sai. ChemiCloud isi rezerva dreptul de a bloca orice site gazduit de ChemiCloud care contine orice continut pe care ChemiCloud il considera, la discretia sa, de a fi inacceptabil sau nedorit.
 
4. RESPONSABILITATILE SI DREPTURILE DE CLIENT

4.1 Client. Clientul declara si garanteaza ca: (i) Clientul are cel putin opTCUprezece (18) ani, (ii) Clientul are dreptul legal si capacitatea de a incheia acest acord, si (iii) indeplinirea obligatiilor Clientului si utilizarea Serviciilor de catre client, clientii si utilizatorii sai, nu vor incalca legile in vigoare, reglementarile sau normele si regulamentele sau sa cauzeze o incalcare a oricarui acord cu orice terte parti sau in mod nejustificat sa interfereze cu utilizarea de servicii a altor clienti ChemiCloud. Clientul isi asuma toate riscurile legate de procesarea tranzactiilor legate de comertul electronic. Clientul este de acord sa furnizeze lui ChemiCloud informatii corecte, complete si actualizate cerute la inregistrarea serviciului de gazduire ( datele inregistrarii) ChemiCloud, inclusiv numele legal al clientului, adresa, numarul de telefon, precum si datele de plata aplicabile (de exemplu, numarul de card de credit si data de expirare). Clientul este de acord sa notifice ChemiCloud in termen de treizeci (30) de zile de la orice modificare in datele de inregistrare ale Clientului.

4.2 Incalcarea Garantiei. In cazul incalcarii oricareia dintre garantiile de mai sus, in plus fata de orice alte cai legale si de drept disponibile, ChemiCloud va avea dreptul, la libera sa alegere, sa suspende sau sa inceteze imediat orice Serviciu.

4.3 Taxe si cheltuieli. Clientul este responsabil pentru plata tuturor costurilor, taxelor si cheltuielilor evaluate de catre partile terte in cursul Serviciilor prestate. Astfel de costuri includ, dar nu se limiteaza la acestea, taxa de inregistrare si mentinere a domeniului, care este reglementata printr-un acord separat intre client si un registrar de domenii terta parte.

4.4 Software terta parte. Software-ul terta parte disponibil prin intermediul Serviciilor poate fi guvernat de licente end user. Prin utilizarea Serviciilor si software-ului tert, Clientul este de acord sa fie legat de termenii unor astfel de licente end user in ceea ce priveste software-ul aplicabil de terte parti. Clientul consimte si autorizeaza ChemiCloud sa delege autorizatiile pe care Clientul le furnizeaza lui ChemiCloud catre furnizorul sau de servicii terta parte dupa cum considera necesar sau de dorit pentru furnizarea Serviciilor aplicabile. Clientul este de acord ca termenii si conditiile prezentului acord, inclusiv oricare dintre ceilalti termeni, conditii, conditii legale de garantie si declinari de raspundere in vigoare incorporate in prezentul acord, in beneficiul unor astfel de furnizori de servicii de terte parti si astfel de furnizori de servicii de terta parte sunt considerati a fi beneficiari a acordului, inclusiv orice alti termeni, conditii, conditii legale de garantie si raspundere incorporate in disclaimerele prezentului acord. Clientul este de acord, de asemenea, ca toate referirile la "ChemiCloud" in cadrul prezentului acord, precum si orice termeni incorporati, precum agentii ChemiCloud (cum ar fi a treia parte furnizoare de servici)i sunt considerati, de asemenea, inclusi acolo unde este cazul.

4.5 Publicitate. Clientul nu poate utiliza Serviciile noastre pentru a trimite mesaje publicitare nesolicitate, materiale promotionale sau alte forme de solicitare a clientilor ChemiCloud sau a altor utilizatori de Internet, cu exceptia cazului in care Clientul primeste permisiunea expresa a unor astfel de persoane. Clientul nu poate sa utilizeze mijloacele de publicitate nesolicitate pentru a face publicitate unui site gazduit pe reteaua ChemiCloud. Clientul nu poate utiliza Serviciile noastre pentru a colecta sau "recolta" numele de utilizator a clientilor ChemiCloud sau a altor utilizatori de Internet fara permisiunea prealabila expresa a membrului. ChemiCloud isi rezerva dreptul de a bloca sau filtra solicitarile email in bulk trimise de pe site-uri gazduite pe reteaua ChemiCloud.

4.6 Managementul site-ului. Clientul este singurul responsabil pentru tot continutul disponibil pe sau prin intermediul site-ului sau si se supune in orice moment termenilor prezentului acord, Termenilor ChemiCloud, apoi Termenii si Conditiile de Utilizare ( "TCU"), precum si orice alte orientari in general aplicabile si standardelor de servicii publicate de ChemiCloud. Clientul garanteaza ca site-ul sau gazduit pe reteaua ChemiCloud (i) se va conforma TCU ChemiCloud anexat ca Plansa A; (Ii) nu va incalca si nu va publica nici un continut care incalca orice drept de autor, brevet sau orice alt drept terta parte; si (iii) nu va publica nici un continut care incalca orice lege, regulament sau reglementare. ChemiCloud nu trebuie sa aiba obligatii in ceea ce priveste continutul disponibil pe sau prin orice site gazduit pe reteaua ChemiCloud, inclusiv, dar fara a se limita la acestea, nicio obligatie de a examina sau de a monitoriza orice astfel de continut. ChemiCloud isi rezerva dreptul de a bloca orice site care incalca oricare dintre termenii de mai sus, sau care la discretia exclusiva a ChemiCloud, ChemiCloud le considera inacceptabile sau ofensatoare, sau in alt mod incalca o lege sau o politica ChemiCloud, sau in subsidiar, de a rezilia prezentul acord in conformitate cu sectiunea 7.3.

4.7 Legile de conformitate. Clientul este de acord ca va utiliza Serviciile noastre numai in scopuri legale si in conformitate cu prezentul acord. Clientul va respecta in orice moment toate legile si reglementarile in vigoare si TCU, astfel cum au fost actualizate de ChemiCloud din cand in cand. Termenii si conditiile sunt incorporate aici si au facut parte din acesta prin aceasta referinta. ChemiCloud poate modifica Termenii si conditiile, cu un preaviz, care poate fi furnizat prin postarea acestor TCU noi pe site-ul ChemiCloud. Clientul poate solicita o copie curenta a TCU prin trimiterea unei cereri sau prin fax catre ChemiCloud. Clientul este de acord ca a primit, a citit si inteles versiunea curenta a TCU.

5. LIMITAREA RASPUNDERII

5.1 Limitare. In cazul in care oricare garantii limitate sunt furnizate de ChemiCloud, astfel de garantii limitate sunt nule in cazul in care clientul nu urmeaza TCU ChemiCloud si alte politici, sau in alt mod in orice privinta incalca prezentul acord.

5.2 Backup-uri. ChemiCloud efectueaza backup-uri pe serverele de web hosting, reseller si WordPress; cu toate acestea, aceste backup-uri sunt doar pentru scopurile administrative si nu sunt in nici un fel GARANTATE! Clientii sunt responsabili pentru mentinerea propriilor copii de rezerva pe propriile lor calculatoare personale. ChemiCloud nu ofera nici un fel de compensatii pentru datele pierdute sau incomplete in cazul in care backup-urile nu functioneaza corespunzator (chiar daca defectiunea s-a datorat neglijentei din partea lui ChemiCloud). Vom face tot posibilul pentru a asigura backup-uri complete si exacte, dar nu ne asumam nici o responsabilitate pentru acestea. Intotdeauna faceti backup-ul site-ului dvs. pe computerul personal! Nu garantam disponibilitatea backup-urilor.

5.3 Nici o alta garantie. ChemiCloud nu monitorizeaza sau exercita un control asupra continutului informatiilor transmise prin facilitatile sale. Utilizarea Serviciilor sau orice alte informatii care pot fi obtinute din acestea sunt la riscul propriu al clientului. Serviciile sunt furnizate pe principiul "ca atare", iar utilizarea Clientului a Serviciilor se face pe propriul sau risc. Cu exceptia celor prevazute in formularul de comanda, ChemiCloud nu face si declina prin prezenta, orice si toate celelalte garantii expres si / sau implicite. ChemiCloud nu reprezinta sau garanteaza ca Serviciile nu vor fi neintrerupte, fara erori, sau complet securizate.

5.4 Actiuni cauzate de si / sau sub controlul partilor terte. ChemiCloud nu poate controla fluxul de informatii catre sau dinspre reteaua ChemiCloud si alte portiuni ale Internetului. Un astfel de flux depinde in mare parte de performanta serviciilor de Internet oferite sau controlate de catre alte terte parti. Uneori, actiunile unor astfel de parti terte pot afecta sau perturba conexiunile clientului la Internet (sau portiuni ale acestora). ChemiCloud nu poate garanta ca astfel de evenimente nu vor avea loc. Prin urmare, ChemiCloud isi declina orice responsabilitate care rezulta din sau in legatura cu astfel de evenimente.

6. DESPAGUBIRI

Clientul este de acord sa despagubeasca, sa apere si sa declare ChemiCloud si afiliatii, agentii, angajatii si furnizorii de licenta (inclusiv terte parti furnizoare de servicii) inofensivi pentru orice si toate reclamatiile, cererile, pierderile, costurile sau cheltuielile, inclusiv onorariile avocatilor, facute de orice persoana care au rezultat din incalcarea Clientului a prezentului acord, legilor de stat sau federale de valori mobiliare sau reglementari sau de orice alte drepturi de persoane, inclusiv, dar fara a se limita la incalcarea drepturilor de autor sau orice incalcare a oricarui drept de proprietate sau de confidentialitate.

In nici un caz, inclusiv, dar fara a se limita la un act de neglijenta, ChemiCloud sau afiliatii sai, agenti, angajati sau licente (inclusiv furnizorii de servicii de terta parte) vor fi raspunzatori pentru orice daune de orice natura care rezulta din utilizarea sau incapacitatea de a utiliza serviciile, chiar daca un astfel de partid a fost informat cu privire la posibilitatea unor astfel de daune.

In nici un caz, ChemiCloud sau furnizorii sai de servicii terta parte sunt raspunzatori fata de Client sau orice terta parte pentru orice prejudiciu, contract sau orice alta raspundere ce rezulta in legatura cu utilizarea Serviciilor sau bazarea pe orice informatie sau servicii furnizate de ChemiCloud. ChemiCloud si furnizorii sai de servicii terta parte nu vor in nici un caz pasibili de Client sau de un tert, indiferent de forma de actiune, pentru orice pierdere de profit, utilizare, date sau alte pierderi intangibile sau orice daune speciale pe cale de consecinta, directe sau indirecte, accidentale sau punitive, chiar daca ChemiCloud sau furnizorii sai de servicii terta parte au fost informati cu privire la posibilitatea unor astfel de daune, care rezulta din: (i) incapacitatii de a utiliza Serviciile noastre; (Ii) stergerea, livrarea gresita sau imposibilitatea de a stoca orice date de utilizator, comunicatii sau setari de personalizare; (Iii) costul de a obtine bunuri si servicii care rezulta din orice produse, date, informatii sau servicii de achizitii de substitutie sau obtinute prin mesaje primite sau prin tranzactii incheiate prin Serviciile noastre; (Iv) declaratia sau comportamentul oricarei persoane in cadrul Serviciilor; (Vi) utilizarea, incapacitatea de a utiliza, utilizarea neautorizata, performanta sau neperformanta a unei terte parti, chiar si in cazul in care tertul a fost informat in prealabil cu privire la posibilitatea unor astfel de daune; sau (vii) orice alte aspecte referitoare la Servicii. Clientul este de acord cu faptul ca el nu va detine ChemiCloud responsabil in nici un fel pentru orice selectie sau retinere a, de actele sau omisiunile a, unei terte parti (inclusiv terti furnizori de servicii), in legatura cu Serviciile Clientului.

7. REZILIEREA

7.1 Fara Cauza. Prezentul acord poate fi reziliat de catre oricare dintre parti, in orice moment pe parcursul oricarui termen de reinnoire pentru orice motiv, iar oricare dintre parti da celeilalte nu mai putin de cinci (5) zile prin o notificare prealabila de reziliere prin mail. Indiferent de care parte se incheie acordul in temeiul prezentei sectiunii 7.1, oricare si toate obligatiile de plata ale Clientului in temeiul prezentului Contract pentru serviciile furnizate pana la data terminarii vor deveni imediat datorate si se cere Clientului sa plateasca anticipat pentru orice parte a Serviciilor care nu a fost platita si care urmeaza a fi prestate in cursul acestei perioade de cinci (5) zile.

7.2 Pentru o cauza. In plus fata de orice alte drepturi ar putea avea in conformitate cu prezentul acord sau legislatia in vigoare, ChemiCloud poate rezilia imediat prezentul acord sau a suspenda serviciul, efectiv fara notificare, in cazul in care (i) o problema in plata, sau (ii) incalcarea Clientului sau esecul de a se conforma cu TCU sau alte politici ale ChemiCloud. Clientul poate rezilia prezentul acord, in cazul in care ChemiCloud incalca orice termen material sau o notificare scrisa a aceeasi. In cazul in care prezentul acord este reziliat de catre ChemiCloud in temeiul prezentei sectiuni 7.2, tot soldul a momentul respectiv a termenului curent va deveni imediat scadent si platibil. In plus fata de cele de mai sus, ChemiCloud isi rezerva dreptul de a interzice orice comportament sau de a elimina orice materiale sau continut care incalca TCU sau care ChemiCloud crede, in propria sa discretie, a fi ilegale sau potential daunatoare altor persoane sau pot expune ChemiCloud unei daune sau raspunderii.

7.3 Nici o Raspundere pentru terminare. Niciuna dintre parti nu va fi raspunzatoare fata de cealalta pentru orice incetare sau expirarea a oricaror servicii ale prezentului acord, in conformitate cu termenii sai.

7.4 Durata prevederi. Urmatoarele prevederi vor ramane dupa expirarea sau rezilierea acordului: Sectiunea 4, 5, 6, 7 si 8.

7.5 Adresa IP. La expirarea, anularea sau rezilierea prezentului Contract, Clientul va renunta la orice protocol de Internet ( "IP") numere, adrese sau blocuri de adrese atribuite Clientului prin ChemiCloud sau prin furnizorul sau de servicii de retea (dar nu la URL-ul sau domeniul top level legate de aceasta). ChemiCloud isi rezerva dreptul, la libera sa alegere, de a modifica sau de a elimina orice fel de astfel de numere de IP, adrese sau blocuri de adrese.

8. INFORMATII GENERALE

8.1 Alocare. Clientul nu poate atribui prezentul Contract sau oricare dintre drepturile sau obligatiile Clientului de mai jos fara acordul scris in prealabil al lui ChemiCloud, precum si orice astfel de tentative de alocare sunt nule. Prezentul acord va avea caracter obligatoriu pentru succesorii partilor si imputernicitii desemnati.

8.2 Observatii. Orice notificare sau comunicare in temeiul prezentului acord se face in scris si vor fi considerate livrate partii care primeste o astfel de comunicare la adresa specificata mai jos (1) la data de livrare in cazul in care livrat personal la o parte, sau un reprezentant; (2) o zi lucratoare de la depunerea la un operator de noapte de transport comercial, cu verificarea scrisa de primire; (3) cinci zile lucratoare de la data expedierii, indiferent daca sunt sau primite, in cazul in care a fost trimis prin posta RO este necesar o confirmare de primire; (4), la data de livrare daca acestea sunt transmise prin fax.

In cazul in care este trimis la ChemiCloud:billing@chemicloud.com;In cazul in care este trimis la client:Adresa clientului furnizata la crearea contului.

8.3 Legea aplicabila. Legea aplicabila TCU si relatia dintre dvs si CHEMICLOUD COMPANY S.R.L va fi sub incidenta legilor Statului Roman.

Cu exceptia obligatiei de a efectua plati, niciuna dintre parti nu va fi responsabila pentru orice esec sau intarziere in actiunile sau in actiunile sale reglementate de acesti TCU daca acestea se datoreaza unei cauze pe care nu o poate controla cum ar fi (dar nelimitandu-se la acestea) acte de razboi, acte guvernamentale, intreruperea Internetului (care sa nu rezulte din actiunile sau inactiunile lui CHEMICLOUD COMPANY S.R.L), fenomene naturale, cutremure, embargouri, sabotaj, conflicte de munca. Aceste cauze de forta majora:

Trebuie notificate celeilalte parti promt. Partea aflata in caz de forta majora trebuie sa utilizeze eforturi comerciale rezonabile ca sa corecteze prompt orice disfunctionalitate sau intarziere. Daca CHEMICLOUD COMPANY S.R.L nu este in stare sa poata oferi Serviciul pentru o perioada de 30 de zile consecutive din cauza unui eveniment de forta majora continuu, dvs. veti putea rezilia Serviciul, dar CHEMICLOUD COMPANY S.R.L nu va avea nici o obligatie in legatura cu asta.

8.4 Modificari. Nici o modificare, amendament, completare sau renuntarea la prezentul acord sau la orice se prezinta mai jos, sau la oricare dintre prevederile lor nu sunt obligatorii pentru partile prezente, cu exceptia cazului facut in scris si semnat in mod corespunzator de catre ambele parti.

8.5 Renuntare. Esecul uneia dintre parti de a exercita orice drept prevazut in prezentul document nu va fi considerat ca fiind o renuntare la orice drept prevazut aici.

8.6 Separabilitatea. In cazul in care una sau mai multe dintre dispozitiile acordului sau orice proba nu sunt valabile sau executabile, caracterul executoriu al dispozitiilor ramase este nealterat.

8.7 Forta majora. ChemiCloud si afiliatii, agentii, angajatii sau licentele (inclusiv furnizorii de servicii de terta parte) nu este raspunzator pentru neexecutarea oricarei obligatii in temeiul prezentului acord, in cazul in care o astfel de nerespectare este cauzata de aparitia oricarei situatii de urgenta in afara controlului rezonabil al partii respective, inclusiv, fara a se limita la, incendii, inundatii, greva, si alte tulburari industriale, esecul de transport, accident, revolta, insurectie, catastrofa naturala sau de ordin al agentiei guvernamentale. Performantele se reiau cat mai curand posibil dupa incetarea unei astfel de cauze. Cu toate acestea, in cazul in care o astfel incapacitate de a efectua continua timp de cincisprezece (15) zile, cealalta parte poate denunta prezentul acord, fara penalitati si fara o notificare ulterioara.

8.8 Contractanti independenti. Partile la prezentul acord sunt contractori independenti. Niciuna dintre parti nu este un agent, reprezentant sau partener al celeilalte parti. Niciuna dintre parti nu va avea nici un drept, putere sau autoritate de a incheia un acord pentru sau in numele celeilalte parti, sau sa isi asume o obligatie sau raspundere a celeilalte parti, sau de a se lega in orice mod de cealalta parte. Prezentul acord nu va fi interpretat sau folosit pentru a crea o asociere, agentie, joint venture sau parteneriat intre parti sau de a impune orice responsabilitate atribuita unei astfel de relatie, la oricare dintre parti.

8.9 Conditii de Servicii. Clientul este de acord sa fie legat de TCU-ul ChemiCloud pentru toate serviciile si produsele utilizate de client. Termenii si conditiile actuale pot fi gasite pe site-ul ChemiCloud la www.ChemiCloud.com. In cazul in care Clientul nu este de acord cu orice actualizare a TCU ChemiCloud, este responsabilitatea clientului de a notifica lui ChemiCloud dorinta Clientului de a rezilia imediat serviciile lor.

8.10 Acord Implicat. CONTINUAREA UTILIZARII SERVICIILOR SI / SAU A PRODUSELOR NOASTRE CONSTITUIE UN ACORD IMPLICIT CU ACEST CONTRACT SI CU TERMENII SI CONDITIILE CHEMICLOUD IN INTEGRALITATEA LOR. PRIN UTILIZAREA SERVICIILOR, CLIENTUL ESTE DE ACORD SA RESPECTE TOATE CLAUZELE ASOCIATE CU SERVICIILE NOASTRE, INCLUSIV ACEST ACORD SI TCU.

SINGURUL RECURS AL CLIENTULUI IN CAZUL UNUI DEZACORD ESTE DE A REZILIA IMEDIAT ACEST CONTRACT IN CONFORMITATE CU SECTIUNEA DE AICI.

8.11 Intregul acord. Prezentul acord, precum si probele de referinta in prezenta inventie, stabileste intregul acord si inlocuieste orice si toate acordurile anterioare ale partilor in ceea ce priveste operatiunile prezentate aici. Niciuna dintre parti nu este obligata, iar fiecare parte se opune in mod specific, oricarui termen, conditii sau alte dispozitii care sunt diferite de sau care este oferita de catre cealalta parte in orice corespondenta sau alt document, cu exceptia cazului in care partea in scris, in mod specific, este de acord cu o astfel de dispozitie.

Proba A: Termenii serviciului (TCU) ChemiCloud

Termenii actuali ai Serviciului ChemiCloud sunt disponibili la urmatoarea adresa URL: https://www.chemicloud.com/legal/terms-of-service/.

Proba B: Politica de utilizare a Resurselor ChemiCloud (RUP)

Politica actuala de utilizarea a resurselor ChemiCloud este disponibila la urmatoarea adresa URL: https://www.chemicloud.com/legal/resource-usage/.

Nerespectarea politicilor

Nerespectarea pe deplin a acestor termeni este motiv pentru suspendare si / sau dezactivare. Orice conturi si / sau servere continute in reteaua ChemiCloud trebuie sa adere la politicile de mai sus.

Ne rezervam dreptul de a elimina orice cont, fara o notificare prealabila. Politica noastra normala presupune un prim avertisment si dezactivarea contului la doua abatere, dar un avertisment nu este necesar. ChemiCloud isi rezerva dreptul de a dezactiva si elimina orice site gazduit pe serverele noastre, care contine orice continut pe care il considera la propria sa discretie ca inacceptabil, nedorit sau contraindicat.

Intrebari?

Orice intrebari cu privire la acest acord ar trebui sa fie trimise la departamentul de vanzari ChemiCloud inainte de a semna pentru serviciile noastre.​