Gazduire Web

Gazduire Web SSD Premium pentru site-ul tau. Performanta superioara si tehnologie avansata chiar si pentru cele mai exigente cerinte.

Pachete si preturi

Neutronic

RON 29.95 /lunar

 • 5 Domenii Gazduite
 • 10 GB Stocare SSD
 • Nelimitat Trafic
 • Nelimitat Adrese Mail
COMANDA
Protonic

RON 47.95 /lunar

 • Nelimitat Domenii Gazduite
 • 20 GB Stocare SSD
 • Nelimitat Trafic
 • Nelimitat Adrese Mail
COMANDA
Molecular

RON 68.95 /lunar

 • Nelimitat Domenii Gazduite
 • 40 GB Stocare SSD
 • Nelimitat Trafic
 • Nelimitat Adrese Mail
COMANDA

Motive sa alegi un pachet de Gazduire Web

webhosting_ssddrives
Stocare SSD

Beneficiaza de un boost in materie de performanta. Folosim disk-uri SSD in matrice RAID 10 pentru performanta si redundanta. Disk-urile SSD ofera o viteza mai mare de accesare a fisierelor de pe server.

001-locked
Certificate SSL Gratuite

Iti oferim certificate SSL gratuite instalate automat pentru toate domeniile pe care le gazduiesti, indiferent de pachetul de hosting ales. Poti folosi protocolul https pentru un plus de securitate si beneficii SEO.

Powerfulinfrastructure
Infrastructura Cloud

Infrastructura performanta SSD in Cloud construita pe cele mai noi tehnologii in materie de hardware si software.

002-mail
Mail Premium

Folosim un serviciu de email delivery profesional prin intermediul MailChannels, care ne ajuta sa identificam orice email de tip spam si asigura livrarea corecta in inbox a mailurilor trimise.

webhosting_24-7support
Suport 24/7

Tehnicienii nostri sunt pregatiti 24/7 sa raspunda provocarilor si ne straduim sa iti oferim cea mai buna experienta de client posibila, astfel incat sa te poti concentra pe proiectul tau online.

003-flasks
Hosting usor de folosit

Laboratorul nostru este creat pentru a fi simplu si usor de folosit, cu facilitati extinse si un design prietenos. Multe instrumente de control sunt disponibile la un simplu click distanta si foarte usor de utilizat!

004-truck
Migrare Gratuita

Migrarea nu a fost niciodată mai usoara! Daca ai deja site-ul gazduit la un alt furnizor, ne vom ocupa noi de migrare rapid, fara nici un cost suplimentar si fara downtime.

webhosting_Freedailybackup
Backup zilnic

Te poti baza pe serviciul nostru de backup zilnic oferit in mod gratuit. Datele sunt stocate pe servere externe pana la 30 de zile si pot fi restaurate rapid. In acest fel, datele vor fi intotdeauna in siguranta!

webhosting_moneyback
30 de zile Garantie banii inapoi

In cazul in care sunteti nemultumit de serviciile noastre pentru orice motiv, in primele 30 de zile, cel mai corect lucru de facut este de a garanta returnare a banilor..

FAQ

 • Cum pot migra site-ul meu catre ChemiCloud?

  Ai site-urile hostate la un alt furnizor? Nici o problema! Comanda un pachet de Gazduire Web si ne vom ocupa noi de migrare rapid, fara nici un cost suplimentar si fara downtime catre nou tau cont de gazduire de la ChemiCloud.

 • Cum functioneaza perioada de proba gratuita?

  Pachetele noastre de Gazduire web pot fi testate gratuit timp de 30 de zile. Pentru a beneficia de o perioada de proba timp de 30 de zile, tot ce trebuie sa faci este sa folosesti cuponul de reducere FREETRIAL si sa selectezi metoda de plata lunara atunci cand plasezi comanda.

 • Ce masuri ia ChemiCloud pentru preventia Email Blacklisting?

  Stim cat de importante sunt mailurile pentru tine. Folosim un serviciu de email delivery profesional prin intermediul MailChannels, care ne ajuta sa identificam orice email de tip spam si asigura livrarea corecta in inbox a mailurilor trimise. In acest mod, nu vei intampina dificultati in legatura cu IP-uri blacklistate. 

 • Oferiti un serviciu de backup pentru date?

  Te poti baza pe serviciul nostru de backup zilnic oferit in mod gratuit. Datele sunt stocate pe servere externe pana la 30 de zile si pot fi restaurate rapid din control panel. In acest fel, datele vor fi intotdeauna in siguranta!

 • Oferiti certificate SSL gratuite prin Let's Encrypt?

  Da. Iti oferim certificate SSL gratuite prin Let's Encrypt instalate automat pentru toate domeniile pe care le gazduiesti, indiferent de pachetul de hosting ales. Poti folosi protocolul https pentru un plus de securitate si beneficii SEO.

 • Ce metode de plata ofera ChemiCloud?

  Iti punem la dispozitie metode de plata online prin Card (MobilPay) sau prin PayPal. Comenzile de pe site sunt efectuate intr-un mediu securizat, astfel ai garantia securitatii datelor. Nu se percepe nici un comision aditional pentru tranzactiile efectuate online. De altfel poti opta si pentru transfer bancar ori depunere numerar la banca. 

Comanda un pachet de Gazduire Web

De la

RON 12.95 /lunar

Comanda