Despre ChemiCloud

Vezi ce ne face sa fim diferiti, si de ce suntem alegerea potrivita pentru gazduirea site-ului tau!

Despre ChemiCloud

ChemiCloud vine cu o abordare diferita, orientata spre client. Iti oferim instrumentele de care ai nevoie pentru a profita din plin de prezenta online dar si de ajutor si sprijin eficient la fiecare pas. Ne dorim sa te concentrezi pe lucrurile care sunt cu adevarat importante pentru tine si sa nu ai motive de ingrijorare in privinta serviciul de gazduire.

Poti beneficia de formula potrivita de gazduire web prin intermediul pachetelor noastre de hosting, create pentru diferite tipuri de nevoi, care te vor ajuta sa iti asiguri prezenta in mediul online, in cel mai scurt timp!

Oferim o varietate de pachete de hosting disponibile in diferite regiuni geografice, inclusiv Bucuresti:

  • Gazduire Web
  • Gazduire WordPress
  • Gazduire Reseller
  • Gazduire Cloud VPS

Suntem atat de increzatori ca vei indragi serviciile noastre de gazduire incat iti oferim o perioada de proba timp de 30 de zile, fara nici un fel de obligatii din partea ta.

Nu este de ajuns? Atunci iti oferim 30 de zile Garantie de returnare a banilor.

Ehipa ChemiCloud

Nu suntem doar un simplu provider de hosting, ci o echipa de incredere si pasionata de specialisti cu o experienta solida in aceasta industrie, pregatiti sa te ajute in orice moment, indiferent de problema pe care o intampini. 

Cea mai valoroasa resursa la Chemicloud o reprezinta echipa de tehnicieni care ne ajuta sa iti oferim cea mai buna experienta posibila, astfel incat tu sa te poti concentra pe proiectul tau online.

Echipa ChemiCloud isi desfasoara activitatea 100% remote, intr-un cadru profesionist si riguros organizat. Ceea ce inseamna ca nu exista un birou fizic unde ne desfasuram activitatea, ci fiecare membru al echipei lucreaza din confortul propriei locuinte, din orice locatie la nivel global.

Promisiunea noastra

Modelul nostru de business este unul simplu, bazat pe client. Fiecare client este prioritatea noastra de top. In fond, clientii nostri sunt cel mai mare activ al nostru si in acest sens facem tot ce este posibil pentru a le asigura stabilitatea, confortul si productivitatea in mediul online.

Nu ne dorim sa facem web hosting-ul mai complicat decat este. Laboratorul nostru este creat pentru a fi simplu si usor de folosit, cu facilitati extinse si un design prietenos. Multe instrumente de control sunt disponibile la un simplu click distanta si foarte usor de utilizat!

Alege formula corecta pentru gazduirea site-ul tau. Contacteaza-ne pentru orice fel de intrebare ai avea!