Despre ChemiCloud

Vezi ce ne face sa fim diferiti, si de ce suntem alegerea potrivita pentru gazduirea site-ului tau!

5 Motive Sa Alegi ChemiCloud

 
1. Garantam Uptime-ul, Suportul si Serviciile noastre

Disponibilitatea online a site-ului tau este prioritatea noastra de top. Bazat pe increderea noastra, oferim o garantie de 99.9% pentru uptime. Scopul nostru este sa iti oferim un uptime de 100% pentru site-urile pe care le gazduiesti la noi.

Garantam un timp de raspuns rapid din partea echipei noastre de suport pentru orice problema intampini.

2. Oferim o perioada de proba timp de 30 de zile si o Garantie de returnare a banilor

Vei indragi serviciile noastre de gazduire. Iti oferim posibilitatea sa testezi gratuit pachetele noastre de gazduire timp de 30 de zile, fara nici un fel de obligatie din partea ta!

Nu este de ajuns? Atunci iti oferim 30 de zile Garantie de returnare a banilor.

No dorim sa fim singurul furnizor de gazduire pe care il vei folosi, si cel despre care sa povestesti prietenilor sau tutoror persoanelor care cauta o recomandare.

3. Suport dedicat la fiecare pas

Daca ai nevoie de ajutor, te poti baza pe echipa de Suport de la ChemiCloud. Tehnicienii nostri sunt pregatiti 24/7 sa raspunda provocarilor si ne straduim sa iti oferim cea mai buna experienta de client posibila, astfel incat sa te poti concentra pe proiectul tau online. Daca intalnesti orice problema, noi vom investiga, gasi o solutie, o vom testa, si vom trimite apoi o explicatie completa.

4. Hosting usor de folosit

Nu ne dorim sa facem web hosting-ul mai complicat decat este. Laboratorul nostru este creat pentru a fi simplu si usor de folosit, cu facilitati extinse si un design prietenos. Multe instrumente de control sunt disponibile la un simplu click distanta si foarte usor de utilizat!

Suntem deschisi la orice propunere care vine din partea ta. 

5. Fiecare client este prioritatea noastra de top

Modelul nostru de business este unul simplu, bazat pe client. Fiecare client este prioritatea noastra de top. In fond, clientii nostri sunt cel mai mare activ al nostru si in acest sens facem tot ce este posibil pentru a le asigura stabilitatea, confortul si productivitatea in mediul online

Suntem nerabdatori sa incepem un proiect nou alaturi de tine. Daca ai intrebari, nu ezita sa ne contactezi